Ez az év
2020. január 07. írta: FannyStyleandDesinger

Ez az év

Reggel, amikor felébredtem, és belenéztem a kis sminkes tükrömbe, valami mást éreztem. Nem azt, amit tegnap, tegnap előtt, vagy egy évvel ezelőtt. Ez valami más volt. Elkapott egy érzés és egy gondolat. Nem féltem kimondani, az nap reggel, hogy mostantól erős leszek. Erősebb, mint valaha, és meg fogom valósítani a céljaimat és az álmaimat, ha beleszakadok is. 

priscilla-du-preez-mizyyna3oue-unsplash.jpg

Eldöntöttem, hogy mostantól én leszek a saját életem irányítója, mert csak én tudom, hogy mi a jó nekem. Én döntöm el, hogy hibát akarok-e elkövetni, vagy nem, és abból tanulni szeretnék-e vagy sem. Jó akarok lenni és csendben ülni, vagy előbújtatom a rossz lányt, és kinyitom a számat. - A másodikat választom, mostantól kiállok magamért. - Nyilván hatalmasat kockáztatok, de az élet már csak ilyen: veszélyes, és kockázatos, néha igazságtalan. - de igen is döntéseket kell hoznunk, ha azt szeretnénk, hogy az életünk változzon. Minden fejben dől el, és én már döntöttem, hogy jól fogom csinálni, mert sikeres szeretnék lenni. - Kár, hogy ez az elmélet a szerelem terén nem működik. - Szóval, bízni fogok magamban, nem nézek többet hátra, és készen állok a harcra, tudom mit szeretnék, ismerem a céljaimat, tudom mit kell tennem érte.

Csak a jelenben, a mának fogok élni, ha kell sodródom az árral, de senki nem fog megállítani, és nem engedem, hogy az utamba álljon bárki is. - Egy életünk van, és igen is élvezni kell azt. - Élvezni fogok minden egyes pillanatot, ami boldoggá tesz - még akkor is, ha az a jövőben már nem lesz, mindig boldognak élem meg az akkori boldog időket. - Az élet sajnos túl rövid ahhoz, hogy várjak és, hogy azt csináljam amit más akar, amit más mond.. Csak reménykedni tudok, az esélyekben, és kihasználom őket, amennyire csak lehet. - Mert minden lehetőséget ki kell használni, hiszen ha nem tenném, akkor azon agyalnék, hogy miért? miért nem tettem meg? - Hiszek a csodákban, mert tudom, hogy egyszer valósággá válik, hiszek a jóban, hogy minden rossz után valami jó jön, és hiszek abban, hogy az igazság győzni fog. - Álmaink pedig azért vannak, hogy álmodozzunk, a vágyak, hogy vágyakozzunk, a célok pedig, hogy megvalósítsuk őket. - és igen is, minden álmunkat teljesíteni kell. - Nem hiába mondogatjuk, hogy a nő legjobb fegyvere a magabiztosság és a mosoly.

aricka-lewis-4xqr4ixmk_0-unsplash.jpg

Tisztában vagyok vele: lesz olyan, hogy a padlóra kerülök, de megígérem felállok, ahogyan eddig is tettem, leporolom a ruhámat, és megigazítom a koronámat, és elfogadom a helyzetet, és ha tudok, akkor teszek érte.

Szeretni fogom önmagamat. Úgy fogok minden nap felkelni, hogy kihozom a legtöbbet magamból, mindent amit lehet. Nem fogok félni, és azt tenni, amit szeretnék. Nem fogok könyörögni senkinek sem. Ha nem kellek majd, akkor nem kellek, majd megmutatom az ajtót. Aki nem akar majd barátommá válni, annak nem kell, nem erőszakolok én senkire semmit sem, de az ilyen, az ne hozzám forduljon, ha baj van. Nem fogok többet adni, mint amennyit nekem adnak. Nem hagyom, hogy bárki belelépjen a lelkembe, nem hagyom, hogy idegenek bántsanak.

Ebben az évben más akarok lenni, változni szeretnék. Sokat tanultam az életben, és igen is szüksége van mindenkinek a változásra. Élvezni szeretném az életet, hiszen olyan sok dolgot nem próbáltam még meg, és ez a világ tele van különlegességekkel, szeretném látni a világot. - Nem álmokat szeretnék, hanem emlékeket. - Nem szeretném többet kihagyni a lehetőségeket, a pillanatokat, és nem szeretnék azon kattogni, hogy "Istenem, miért nem tettem meg, amikor megakartam?" - Mert inkább a pillanatot, az emléket bánjam, mint azt, hogy meg sem próbáltam. -

christian-gertenbach-aqcvnifulhy-unsplash.jpg

Ez az év más lesz, szeretnék változni, változtatni. - Megértőbb leszek, türelmesebb, kedvesebb, mosolygósabb, vidámabb, szerethetőbb, figyelmesebb, lelkesebb, magabiztosabb, ha kell lemondok a dolgokról. Ugyanakkor, olyan leszek másokkal, mint amilyenek ők velem, hogy az adok-kapok mérlegem is a helyén legyen idén. - Elrejtem a gyenge pontjaimat, nem akarom, hogy ha fáj, azt más is lássa, próbálok minden dologra pozitívként tekinteni, és bízom benne, hogy az élet megjutalmaz.

Néha le kell ülni, és venni egy hatalmas mély levegőt. Hiszen sajnos az élet rövid és néha abszolút nem könnyű. Rövid ahhoz, hogy kihagyjak bármit is a kifogások miatt, vagy azért mert bátortalan vagyok. Rövid, hogy ne merjem kimondani a gondolataimat. Rövid, hogy ne élvezzek mindent, amit csak lehet. Rövid, hogy halogassak, mert nem tudhatom, hogy az élet mit alkot.

Minden okkal történik, de én innentől kezdve türelmes leszek, küzdök és harcolok, és lehet a végén sajnos feladom, de ha feladom, akkor tudom, hogy jön más, valami érdekesebb és izgalmasabb. - egy biztos, minden lapot kijátszok, hogy sikerüljön. Minden út végén van egy alagút, csak rajtam múlik, csak az én döntésem lesz, hogy bemegyek-e rajta, és én befogok, mert ez az év rólam szól.. Nem hagyom, hogy bárki befolyásoljon. Nem hagyom, hogy eluralkodjanak rajtam az érzelmek, és mindent élvezni fogok..

ig-seteales-pvchqvnz7rm-unsplash.jpg

Élvezd az életet, próbálj ki új dolgokat, lépj ki a komfortzónádból, próbáld meg mással, ha bizonytalan vagy, próbálj ki új stílust, legyél egy kicsit odafigyelőbb, legyél egy kicsit magabiztosabb, és figyelj mindig a számodra fontos emberekre, ne tartasd magadat rosszabbnak másnál, ne hasonlítsd magad máshoz, legyél határozott, ne nyomd el szíved érzéseit, akkor sem, ha az agy mást mond, legyél nagyon kitartó, mert ez az egész nem könnyű, és ami a legfontosabb küzdjél, mert küzdeni kell és az élet rövid, hogy mindig csak halogass.. - és légy mindig nagyon boldog! -

Az élet egy harc, és ha kell, egyedül harcolok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellofanni.blog.hu/api/trackback/id/tr2815397390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.