Az érzelmi kötődések
2019. december 10. írta: FannyStyleandDesinger

Az érzelmi kötődések

Levél annak a bizonyos fiúnak.

brigitte-tohm-rhtgxu4ekxa-unsplash.jpg

Abban a pillanatban, amikor először meglátott, nem gondolta volna, hogy egyszer bármi is lehetne kettőtök között. Mindig is úgy tekintettet rád, mint egy barátra.. Aztán teltek a hónapok, és lassan eltelt másfél év, hogy ismer, és a barátjának tudhat - Aztán itt vagytok a jelenbe és elkezdett érezni valamit irántad, valami mást ami veled kapcsolatos.  Mosolyogtál, és el kellett gondolkodnia azon, hogy vajon te vagy a pasi, akit keres? Elképzelte veled az életét, és tudta, hogy te van az a férfi és pasi, aki mellett boldog lenne.

imani-clovis-l1klswdclyq-unsplash.jpg

Aztán találkoztatok, most először ketten, akkor már tudta, hogy vége van, - mert mélyen, és őrülten akart téged. Érzelmileg ragaszkodni kezdted hozzád. Nem tudod ellenállni a mosolyodnak, és a szemeidnek, amik már ön magukban is boldogságot súgnak. Ahogyan ránézel, ahogyan hozzáérsz, - hozzáértél, és közelebb mentetek egymáshoz. Egy teljesen új érzés keletkezett benne. Úgy érezte magát, mint még soha. - Sőt ezeket az érzéseket a mai napig nem bírja felfogni. - Akkor ott a mennyben járt, és elhitte, hogy talán egyszer ő lehet, az a nő a világodban.

Látott benned valami gyönyörűt, és tisztábbá, energetikusabbá és boldogabbá tetted. Látott egy jövőt, abban a pár percben. Látta a reményt. Akarta látni a reményt és a jövőképet. - A padlód volt akkor, rengeteg mérgező kapcsolattal a háta mögött. - Manipulálták, becsapták, és hátba szúrták. Újra és újra megsemmisült.

alan-labisch-9r1rymzpodc-unsplash.jpg

De tudod mit?

Soha nem adta fel a szeretettet. Még mindig úgy gondolja, hogy létezhet szerelem a világon. Úgy gondolja, vannak emberek a világon, akiket szeretni lehet, - és talán te is egy vagy közülük. Úgy véli, te vagy az, akit teljes szívéből és feltétel nélkül szeretni tudna. Az, aki úgy bánik vele, ahogyan azt ő megérdemli. Aki a jó útra terelné. Az, aki megmutatja neki a boldog világot. Az, aki megmutatja neki, hogy a szerelem nem mindig kemény, és fájdalmas. Reméli, hogy nyitva tartanád neki az ajtót, és elhozod neki a boldogságot. - Még, ha titokban is kéne tartani a kapcsolatot, ő boldog lenne. Te lennél az a pasi, aki kicsit rossz, de a szíve mélyén egy igazi ízig-vérig jó fiú. Az, aki lehet, hogy az elején csak ágyba akarod vinni, de rájönnél, hogy hmm... Arra kérlek, ne hagyd, hogy szereleme intenzitása megijesszen. Ne ijedj meg attól, hogy ő esetleg többet akarna. Ahelyett, hogy félnél az irántad érzett szeretetétől, ne gyűlöld azt a tényt, hogy könnyen kötődik hozzád. Mutasd ki neki a figyelmed. Mutasd meg neki, hogy számodra fontos. Vetkőztesd le előtte a lelked. -

Segíts neki, hogy megtalálja a helyes útját. Öleld meg a hiányosságaival együtt, és tudasd vele, hogy fontos számodra. Mutasd meg neki, hogy te is értékeled őt!

yoann-boyer-bhjesj14fqy-unsplash.jpg

- Levél a fiúnak, aki olvassa a hellofanni.blog.hu-t 

Mivel ez a bejegyzés, nem a blog témáihoz kapcsolódik, illetve a levél tartalmi érzékenységére való tekintettel, nem tartom jónak az elérhetőségeim megadását, és a szponzorált tartalmak megjelenítését, így a kommentelést sem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellofanni.blog.hu/api/trackback/id/tr8315346586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.