20 ok,amiért csúnyán néz rád a ruházati eladó
2018. október 25. írta: FannyStyleandDesinger

20 ok,amiért csúnyán néz rád a ruházati eladó

Észrevetted már ,hogy csúnyán néz rád a bolti eladó, esetleg a kelletnél bunkón válaszol vissza? Na most elhoztam azokat az okokat ,hogy miért is lehetséges ez.

Már az elején leszögezném, hogy tisztelet és kivétel is van, mégis vannak olyan pillanatok, amikor inkább már falnak mennél az idiótáktól. Én ,mint lelkes H&M dolgozó összeszedtem azokat a dolgokat, amitől szívem szerint haza mennék, és azokat amitől ne csodálkozz ,hogy egy eladó csúnyán néz rád.

u.jpeg

Dolgok amivel biztosan kiakasztasz egy ruhabolti eladót.

1. Vannak olyan emberek akik már nyitás előtt egy/fél órával ott állnak a bejárat előtt.

...és csodálkoznak ,hogy vajon miért nem engedik be őket? ..Na vajon miért?! Minden bolt ajtaja mellett kicsi táblán kivan írva ,hogy mégis hány órától van nyitva az üzlet.. Én sem megyek oda egy bolthoz sem ,hogy csak miattam nyissanak már ki egy órával előbb. Érdekesség: Egy üzletbe nyitás előtt általában 1-2 órával szoktak előbb menni a dolgozók azért ,hogy előkészüljenek a nyitásra,, lehet ,hogy te ezt nem látod, de amíg te ott állsz az ajtóba felháborodottan ,hogy nyissunk már ki, mi addig: kasszát számolunk, hiszen utána azért leszel felháborodva ha esetleg nem tudok visszaadni, vagy a másik: rendezzük a boltot ,hogy mire te belépsz, szép és rendezett legyen.

2. Köszönés

Sajnos most már nem az a megszokott ,mint régen ,hogy belép és köszön. Természetesen tőlem mindenki elvárja ,ha valahova belépek köszönjek. De amikor akár te vagy más belép az ajtón, neked is illik.  Ugyan ez távozáskor is. Mikor én szépen kedvesen megköszönöm neked ,hogy nálunk vásároltál, nem azt várom el ,hogy novellákat mondjál még utána ,de hidd el nekem is jól esik ,ha legalább elköszönsz.

3. Nem, nincs a raktárban sem a méretedből.

Amikor nem találsz méretet a kint lévők között, hiába kérdezed meg és háborodsz fel, hogy márpedig a raktárból hozzak ki neked mert ott biztos van. NEM,TÉVEDSZ. Nincs a raktárban ruha ,hiszen minden egyes ruhadarabot kiteszünk az eladótérbe, hiszen mi értelme lenne ha állna csak a raktárban?! Nem de? Naugye! ,de a rosszabbik: amikor ezek után még háromszor megkérdezed,hogy de biztos ,hogy nincsen valami titkos raktárban még egy?! NEEM , nincs, fogd fel!

4. Akkor a próbababáról kérem!

Nem, nem veszem le neked a babáról. Majd azzal jössz ,hogy de neked az a méret kell. Én ezt teljesen megértem, de akkor sem vehetem le a babáról. Hogy miért? Egyrészt,mert te sem örülnél neki ,ha egy csupasz baba állnak a kirakatban, majd félve megkérdeznéd ,hogy miért? Mire én közölném,hogy bocsi eladtam azt is. Másrészt, egy baba szétbontása fél/1 óra .. nem hiszem ,hogy te ,mint bosszankodó siető vásárló ezt megvárnád.. Harmadrészt , vannak szabályok. Ez van. NINCS LEVÉTEL A BABÁRÓL. Az a rosszabbik mikor te magad próbálod levenni a babáról és rájössz ,hogy nem fog sikerülni. BUKTAA!

eyes.jpg

5. A vásárló, aki lelök egy ruhát ,majd úgy tesz ,mintha nem venné észre.

DE ÉN ÉSZRE VETTEM ÉS LÁTTALAK.

6/1. A PRÓBAFÜLKE

Minden H&M üzletben a próbafülke mellé kivan írva ,hogy egyszerre 7 terméket lehet csak bevinni.. a 7 az 7. Nem 14-25-30-10-8. NEM. AZ hét. Ha te többet szeretnél bevinni , van az üzletben Shopping Bag, ami direkt erre a célra szolgál. Hogy miért nem lehet bevinni?: mert ez a szabály. Ezzel én nemtudok mit csinálni.. ezvan.

6/2. Végeztél a próbával.

Akkor elvárom ,hogy hozd ki, és fordítsad ki a ruhát,, hidd el ,hogy nekem sincs időm rá ,hogy kifordítsam meg még be is gomboljam őket. és a legfontosabb: NE DOBJAD LE AZ ASZTALRA,mert akkor utálni foglak rohadtul és emlékezni fogok rád.

6/3. A GOMBOK

Nem hiszem el ,hogy nem elég 3-4 gombot kigombolni a ruhán, ki kell mind a 24-et.. és persze ezután jön a válasz ,hogy az a dolgom ,hogy visszagomboljam.. hidd el, nem! az a dolgom ,hogy rendbe tartsam a fülkét, de ez 1millió ember ellen nem megy.. én lennék a legboldogabb ha szépen legalább az alját begombolnád a ruhának.

6/4. Fordított ruha

Az a legviccesebb ,mikor megdícsérlek persze ,mert kihoztad a fülkéből.. meg még fel is akasztottad az oda kihelyezett fogasra a ruhát,, NA DE KIFORDÍTVA? Ilyenkor komolyan mondom megkérdezném ,hogy otthon is így csinálod?

6/5. Az "szobainason" lévő ruhák..

amiket én pakolok vissza és azért nem tudok haladni ,mert neked végig kell nézni.. EMBER! ott van kint a polcokon, 20x mentél el mellette.. nézd meg ott én meg haladnék.

7. A gyerekek

Oké, hozd el a gyereket vásárolni, de ne nekem kelljen rá vigyázni, mert nem babysitter-nek mentem el, hanem eladónak és ha valami baja lesz akkor természetesen nekem jössz mert én leszek a rossz ,hogy miért nem szóltam a gyereknek ? ...MERT TE VAGY A SZÜLŐ!

8. Kedvezmény

Nem nincs kedvezmény. Nem, nincs törzsvásárlói kártya. Nem, személyzeti kártyát sem kaphatsz. Nem semmi féle kedvezmény sincs. Nem nem kapod meg olcsóbban. MIÉRT IS TÖRTÉNNE EZEK KÖZÜL BÁRMELYIK MEG?

9.Mikor lesz kedvezmény?

Hiába jössz oda és kérdezed meg 25x, én sem tudom nem hogy te.

11. és mikor lesz a méretemben?

Nem tudom milyen árú jön legközelebb, nem tudom milyen méreteket küldenek. Hidd el, ha tudnám boldog lennék.

12. A rinyáló

"XY-ba sokkal olcsóbbak a ruhák és minőségibbek". KÖNYÖRGÖM AKKOR MENJÉL ODA!

13. A vicces

Ezen a ruhán ,nincs ár.. akkor biztosan ingyen lesz.NEEM.. és khm.. egyébként még életemben nem hallottam ezt a viccet.. igazán eredeti.

index.jpg

14/1. Visszavét

Nem, fehérneműt nem cserélünk. Rajta van a blokkon is hiába háborodsz fel. Ez van. Te sem örülnél neki ha egy olyan bugyit próbálnál fel, amit visszahoztak. Na ugye.

14/2. Visszavét

Nem nem cseréljük ki azt a ruhát sem, amit már egyszer hordtál vagy csináltál vele bármit is. Hahaha.. mi rafináltabbak vagyunk, kiszúrjuk az összes ilyet.

15. Amikor szépen elrendezek mindent..

majd jössz te és kiveszel egy felsőt, DE ÚGY ,hogy szétszedsz mindent és kezdhetem előröl,, hát ezek után inkább kerüljél el messziről.

16. Nem működik

Amikor én valamire azt mondom ,hogy nem működik. Pl: paypass.. nem azért mondom ,hogy veled kibasszak, hanem ez az igazság.. és hiába bosszankodsz meg szidsz attól nem fog megjavulni. De ha nem tetszik akkor inkább menjél haza.

17. Webshop

Nem, nem veheted át itt a webshop cuccot és nem nem hozhatod ide kicserélni az onnét rendelt ruhát és nem nem rendelünk neked. Külön van a kettő. FOGD FEL.

18. A záróra az záróra

Nem, nem próbálhatsz még fel 20 másikat. Másnap is nyitva leszünk. Egész nap jöhetsz.

19. Amikor a legnagyobb csúcsforgalomban bejössz próbálni.

aztán eszedbe jut, hogy még egy szoknyát is akartál nézni, és otthagyod a próbafülkét negyed órára, bolti ruhákban, zokniban császkálsz újabb darabokra vadászva, és nem érted, mi a baja veled a közben feltorlódott tömegeknek. Eleve, ne mászkálj zokniban.

20. Nem lesz olcsóbb, ha 20x megnézem akkor sem.

Hiába kérsz meg 2023943x ,hogy nézzem meg annak az utolsó darab táskának az árát ,hátha lejjebb ment.. ha kétszer nézem meg akkor is ugyan azt fogja kiírni.

+1. A nagy pénz

Hiába akarod kifizetni az 1000 forintos ruhát 20ezressel, nem tudok visszaadni, ezért hát meg kell várnod velem együtt a főnököt amíg hoz nekem váltópénzt. Közben pedig meggondolod magad és rájössz ,hogy hoppá van egy ezresed. Vagy a másik amikor szándékosan adod oda a 20-ast.. EZ NEM PÉNZVÁLTÓ. Vagy a harmadik amikor te vagy az első vásárló és 20-assal fizetsz. NEEM JÁTSZUNK ILYET. Jegyezd meg és készülj fel rá ,hogy ha 10-20 ezressel fizetsz akkor nagy rá az esély ,hogy váltópénzt kell kérnem. Ami eltart egy kis ideig.

Hirtelen ennyi minden az amiért utálhatunk téged ,mint vásárlót, de ne aggódj ,ha ezeket a pontokat megpróbálod elkerülni imádni fogunk és megteszünk mindent ,hogy a legjobb vásárlási élményed lehessen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellofanni.blog.hu/api/trackback/id/tr514321135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.