Szolgáltatások
2018. október 12. írta: FannyStyleandDesinger

Szolgáltatások

Stílustanácsadás és Fashion Personal Stylist

 

"Gyakorlat teszi a mestert" - Jövőbeli hivatásomat szeretném fejleszteni és gyakorolni, így hát úgy gondoltam segítek a hölgyeknek ,hogy megtalálják önmagukat és stílusukat. Úgy gondolom a világgal együtt rohan a divat is, így mindig készen kell állnunk így hát ezek a szakmák is egyre feltörekvőbbek - Egyre nagyobb a kereslet és a hölgyek többsége úgy gondolja: Igen is, szükségük van egy profibb emberre, aki segít nekik. Az igények növekedésével ma már mindenki komplex szolgáltatást vár el. Széleskörűen nyújtok segítséget kicsiknek - nagyoknak egyaránt. Illetve olyan munkakörökben is ahol eddig nem volt égetően fontos az öltözködés. Legyen az ember cégvezető, kismama, fiatal, idős, kozmetikus, tanácsadó, háztartásbeli, anyuka - csak ,hogy párat említsek.

De a férfiakra is gondolok ám :)

Szívesen segítek beteg embereknek is, akiknek sztómájuk van, vagy sebes a bőre esetleg hegek vannak rajta.

Mi az ami igazán jól áll neked? - Miben vagy igazán nőies? - Miben szexis? 

A megjelenésed és a stílusod nem csupán a hajad, a sminked, a színeid, a ruháid, az alakod, az életkorod, hanem ezek együttvéve. A stílusod TE magad vagy! - A teljes univerzum, ami téged körülvesz, ami belőled táplálkozik! 

 

Szolgáltatások

Stílus tanácsadás:

Kötetlen beszélgetés, vásárlási kötelezettségek nélkül. Tét nélküli kísérletezés. Megállapítjuk a színtípusodnak megfelelő ideális ruha színeit. Alkat elemzés. Személyre szabott öltözködési tanácsok, mely magába foglalja a számodra legideálisabb ruhafazonokat, szoknyákat, nadrágokat, kabátokat, anyagokat. stb. A tanácsadás végén elemzem neked, számodra minden kérdéses ruhát, kiegészítőt. Megbeszéljük milyen irányba haladj, mit érdemes fejlesztened, milyen hiányzó darabokat kell pótolni, mire figyelj a jövőben.

Ára: 2000 Ft (2 óra) + 500 forint utána óránként. (Az esetek többségében a két órát sikerül tartani) Zalaegerszegen és 10 km-es távolságon belül utazási költség nincs. 40km-es távolság esetén: +4000 Ft Budapestig +10.000 forint

Gardrób rendezés:

Előre egyeztetett időpontban, lakásodon átnézzük a gardróbodat, rendszerezzük, szelektálunk. Megválunk a már elnyúlt régi daraboktól. Összeállítjuk az alap gardróbot, miközben tanácsokat adok: Mit, mivel, hogyan, mennyire változatosan, milyen alkalomra? - Szetteket állítunk össze amelyeket le is fotózunk és listát írunk a hiányzó darabokról. Mindezek előtt egy beszélgetés, megvizsgáljuk az alakodat, stílusodat és színeidet és jobban megismerlek.

Ára: 5000 forint (korlátlan idő) Zalaegerszegen és 10 km-es távolságon belül utazási költség nincs. 40km-es távolság esetén: +4000 Ft Budapestig +10.000 forint

 

Vásárlás velem:

Szintén előre egyeztetett időpontban és helyen. Egy rövid, kötetlen beszélgetés keretein belül felmérem mire van igény, illetve egy picit jobban megismerlek. Megbeszélünk minden apró részletet: Mennyi a keret, mire vágysz pontosan, mit szeret, mit nem? - Ezután célirányosan neki vágunk a vásárlásnak és én végig ott leszek melletted.

Ára: 9000 Ft (korlátlan idő) Zalaegerszegen és 10 km-es távolságon belül utazási költség nincs. 40km-es távolság esetén: +4000 Ft Budapestig +10.000 forint

 

Alkalmi vásárlás:

Határozott elképzelésed van, segítek megtalálni a lehető legelőnyösebb, legpraktikusabb, és a legtöbbféleképpen kihasználható darabot. Előtte telefonon vagy városon belül személyes konzultáció.

Ára: 4500 Ft. ( 2 óra vásárlás) Zalaegerszegen és 10 km-es távolságon belül utazási költség nincs. 40km-es távolság esetén: +4000 Ft Budapestig +10.000 forint

 

Szolgáltatások férfiaknak

Bevásárlókörút vagy alkalmi ruhavásárlás:

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, egy rövid konzultáció után, jobban megismerlek, kielemzem a színeidet és ,hogy mi az ami jól áll. Elmondod te is az igényeidet. Legyen szó ruhatárad felfrissítéséről vagy akár konrét alkalmi ruháról.

Ára: 3500 Ft (2 óra vásárlás) Zalaegerszegen és 10 km-es távolságon belül utazási költség nincs. 40km-es távolság esetén: +4000 Ft Budapestig +10.000 forint

 

Előadások, tréningek

Szívesen tartok megjelenéssel, stílussal, öltözködéssel kapcsolatos tréningeket, kurzusokat, előadások az ország bármelyik területén, akár kisebb családias légkörben is.

Ára: Egyedileg megbeszélt árak, létszámtól - órától és településtől függően.

 

Minden alkalom előre megbeszélt időben és helyszínen történik. Üzenetben pontosabban mesélek az alkalomról és leírok neked pontosan mindent illetve a felmerülő kérdésekre válaszolok. Utazást vállalok. Minden alkalomról fotók készülnek a gyakorlati anyagom céljából.

 

page_13.jpg

Keress bátran! Facebookon. Vagy a lenti felületen írjál nekem.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellofanni.blog.hu/api/trackback/id/tr9614297423